Vårutställning på Formakademin

FORMAKADEMINS VÅRUTSTÄLLNING

7Både klassiska och traditionella är de studerandes alster, men ibland också nytänkande och djärva. Välkomna till Formakademins vårutställning 2016!   Även i år har vi glädjande nog fått möjlighet att ha utställningen på Rörstrand Museum i Lidköping.  Våra avgångsstuderande har under en stor del av våren arbetat med att producera kvalitativt konsthantverk och design. Deras arbeten är viktiga som en del i lärandet, men de ger också besökarna möjlighet att njuta av det fina hantverket. Utställningen pågår till den 25 maj.    Välkomna !

10812

 

 

 

Publicerat 16 maj 2016

Dela detta inlägg:

Kontakt och ansökan

Telefon: 0510 - 248 00
E-post: info@formakademin.se

Formakademin i Lidköping AB
Fabriksgatan 4, 53130 Lidköping

Personal

Anna Bolander, VD & rektor
e-post

Övrig personal