Examination av designmodellörer – Formakademin

mod3Idag har Formakademins designmodellörer haft visning av sina slutarbeten. Följande studerande och företag presenterades: Stella Ljungberg och Stephanie Sjödin i samverkan med Crazy Pictures, Charlotta Friberg i samverkan med Modellrepro och Alizandra Plantin i samverkan med SVT Malmö. Efter avslutad utbildning har de studerande på Yh-utbildningen ”Designmodellör” skaffat sig grundläggande kunskaper i att göra fysiska modeller åt olika typer av designers och formgivare. Det kan vara arkitekturmodeller, industriprototyper, bilmodellering, keramiska modeller, attribut till film, teater, museer, mm. De studerandes arbeten kan även ses i Formakademins Galleri under måndag och tisdag eftermiddag i nästa vecka. Välkomna !

Mod7Mod4Mod2

Publicerat 20 maj 2016

Dela detta inlägg:

Kontakt och ansökan

Telefon: 0510 - 248 00
E-post: info@formakademin.se

Formakademin i Lidköping AB
Fabriksgatan 4, 53130 Lidköping

Personal

Anna Bolander, VD & rektor
e-post

Övrig personal